Skocz do zawartości


Zdjęcie

ubój, kiełbasa a możliwość sprzedaży?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 henryk

henryk

    V.I.P

  • Użytkownik
  • 1016 postów

Napisano 16 styczeń 2016 - 20:21

To   Henryk   zapewne  pamiętasz          czasy  [   jak  przynajmniej   w  mojej   okolicy ]   kabana    dzieliło  się     na   min  na  dwie  maks na   cztery   ćwiary    i  praktycznie   raz     w   miesiącu    była   świeżynka   :)

oj pamiętam,czasy ze świeżynką to już u mnie nie wrócą,a jak z teściem sami ubijaliśmy to zanim żeśmy dobrze rozebrali to żona już nasmażyła i co najmniej 1/2 l do takiej zagrychy poszła-pozdrawiam


  • 2

#22 Vademecum

Vademecum

    V.I.P

  • Użytkownik
  • 8625 postów

Napisano 16 styczeń 2016 - 22:28

he, he, a zapachy na pół wsi, wiadomo było kto robi :)
  • 1

#23 bartek12

bartek12

    Bywalec

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 134 postów

Napisano 05 luty 2016 - 10:38

Ale i tak nikt nie wyda :) 


  • 0

#24 gangies

gangies

    Nowy

  • Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 17 marzec 2016 - 12:06

Niby ciekawy temat i fajna opcja na zarobek, póki co nie za bardzo to ludzi zainteresowało, może coś się zmieni, jak będzie można jeszcze inne produkty sprzedawać. Oby się udało ten pomysł zrealizować...
  • 0

#25 Vademecum

Vademecum

    V.I.P

  • Użytkownik
  • 8625 postów

Napisano 18 marzec 2016 - 22:07

ciężki kawałek chleba , a i kosztowny...
  • 0

#26 Folwark Wrzosowka

Folwark Wrzosowka

    Nowy

  • Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 29 marzec 2016 - 18:23

Dokładnie jak mówisz, legalnie bardzo ciężko o jakikolwiek zarobek. Poza tym jeszcze trzeba pamiętać o "strażnikach" z sanepidów i innych tego typu "pożytecznych" instytucji.


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych