Rasy bydła typu mięsnego
#1
Napisano 05 marzec 2009 - 12:10
#2
Napisano 13 marzec 2009 - 20:16
#3
Napisano 13 marzec 2009 - 20:22
#4
Napisano 13 marzec 2009 - 21:06
#5
Napisano 13 marzec 2009 - 21:29
#6
Napisano 13 marzec 2009 - 22:41
#7
Napisano 14 marzec 2009 - 20:27
#8
Napisano 14 marzec 2009 - 20:35
#9
Napisano 22 marzec 2009 - 21:19
Salers
Blonde d'Aquitaine
BBB
Piemontese
Charolaise
Galloway
Limousine
Hereford
Highland
Simentaler
Angus
Na razie posiadam mieszańca Piemontese, Limousine i Angusa czarnego zobaczymy co z tego wyrośnie
#10
Napisano 03 grudzień 2010 - 19:57
#11
Napisano 04 grudzień 2010 - 19:02
Z tego co widzę po znajomych to hodowla opasów ma to do siebie, że jak ktoś hoduje byki to ciągle od wielu lat. Po prostu potrzeba jest trochę infrastruktury i dużej masy paszy zielonej, której się nie kupuje tylko trzeba ją uprawiać.
#12
Napisano 04 grudzień 2010 - 19:42
#13
Napisano 06 grudzień 2010 - 11:30
#14
Napisano 06 grudzień 2010 - 14:09
#15 Guest_Gość_*
Napisano 14 grudzień 2010 - 16:43
#16
Napisano 15 grudzień 2010 - 08:57
#17
Napisano 16 grudzień 2010 - 14:02
#18 Guest_piotr840117_*
Napisano 09 marzec 2011 - 20:22
Pytania, opinie, doradztwo. Jakie hodujecie i dlaczego.
#19 Guest_adam22_*
Napisano 31 sierpień 2011 - 14:35
#20 Guest_Gość_*
Napisano 01 wrzesień 2011 - 20:08
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych